کد مطلب: 183933
فرمانده حوزه مقاومت بسيج شهري اردل؛
هواي اردل به عطر محمدي معطر و آسمانش نورباران مي شود
تاریخ انتشار : 1399/01/20 10:28:30
نمایش : 967
فرمانده حوزه مقاومت بسيج شهري اردل گفت:امشب همزمان با شب نيمه شعبان آسمان شهر نور باران شده و نداي لبيک يا مهدي طنين‌انداز خواهد شد‌.
به گزارش هفت چشمه، علي انصاري فرمانده حوزه مقاومت بسيج شهري امام علي(ع) در شهر اردل در گفت و گو با خبرنگار جهانبين نيوز با بيان اين خبر گفت: با توجه به برنامه‌ريزي صورت گرفته تو سط جوانان خودجوش فرهنگي و جهادي  روز چهارشنبه ۲۰ فروردين ساعت ۲۱ همزمان با شب نيمه شعبان آسمان شهر  نور باران شده و  نداي لبيک يا مهدي طنين‌انداز خواهد شد‌.

انصاري خاطر نشان کرد: با توجه به بيماري کرونا امسال نمي توان اين عيد بزرگ را در کنار هم جشن گرفت که با برنامه ريزي صورت گرفته اين جشن ها به صورت مجازي برگزار مي شود و به صورت آنلاين دعاي فرج از طريق فضاي مجازي  با مداحي مداح اهل بيت (ع) مجيد اميدي پخش خواهد شد.

وي افزود: در مراسم نور باران امشب ، هيچ گونه تجمع مردمي در شهر نخواهيم داشت و از شهروندان درخواست مي‌کنيم مراسم و برنامه‌هاي نورافشاني امشب را در ساعت 21 از فراز بام‌ها نظاره گر باشند.

انتهاي پيام/570ه
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg